Drouin Integrated Childrens Hub

This is a new build with a purpose of delivering a place of learning for early child development. The site contains a building that has a total area of 355m2, carpark of 600m2 and landscaping works including raised garden beds and other soft and hard landscaping features. It is placed in an active area surrounded by the Drouin Primary School,  so special consideration is taken with site security and delivery times so as not to disturb or endanger the public and school members at busy times of the day. Our construction schedule is very tight, but it will be achieved via the fast and lightweight steel walls and truss structure that has been designed.

  • Value of work: $1,100,000
  • Date Completed: February 10, 2016
  • Address: Drouin Primary School View Map
  • Client:

    Baw Baw Shire
  • Architect:

    Williams Ravi Architects

Images